Vi möter eleverna där de är

Om oss

Vi möter eleverna där de är

Eleven i centrum – Vårt förhållningssätt

Vi har en unik erfarenhet och kompetens i att utveckla relationer samt att matcha behandlingsmetodik och pedagogik utifrån elevens individuella behov och förutsättningar.

Ringgården – Våra spetskompetenser:

Familjeterapeut

Alkohol- och drogterapeuter

Socionomer

Kognitiv beteendeterapeut

Sex- och samlevnadsinstruktör

För att hålla en hög kvalitet och en god säkerhet i våra dagliga aktiviteter, har vi dessutom en hög kompetens inom friluftsliv t.ex. fiske, sjösport, bergsklättring, fysiska aktiviteter såsom fotboll, konditions- och styrketräning. Vi tummar aldrig på kvalitet eller säkerhet, behöver vi en förmåga som vi saknar – oavsett det gäller behandling eller aktiviteter – tar vi alltid in extern kompetens som stöd i genomförandet.

RINGGÅRDEN

Ringgården startade 2003 som behandlingshem för pojkar/yngre män. Under årens lopp har vi utvecklat vår verksamhet utifrån aktuell forskning, egna erfarenheter och den feedback vi fått ifrån elever, vårdnadshavare och uppdragsgivare. Det har alltid varit viktigt för oss att vår verksamhet kännetecknas av respekt, ansvar, engagemang, trygghet, kompetens och erfarenhet – nödvändiga komponenter för en positiv utveckling hos våra elever.

För ytterligare information och placering kontakta:

Föreståndare: Claes Belfrage
Mobiltelefon: 0703 – 600 163
Telefon: 0528 – 501 63
claes.belfrage@ringgarden.se
Ringgården
Ånnerud 4
458 96 Högsäter
Organisationsnummer: 556629 -7924

Kontakta oss